Ingezonden persbericht

---Willemstad aan de top in Vlaardings Songfestival

Tijdens de eerste voorselectie in de categorie volwassenen van het Vlaardings Songfestival stonden tien kandidaten voor de nieuw samengestelde jury. Achter de jurytafel hadden zangeres Angelina, winnaar van vorig jaar Edwin Monteyn en zangeres/presentatrice Ilona Cechova plaatsgenomen.

In een wat matig gevuld maar altijd sfeervol Partycentrum Middelhuyse werden de kandidaten geĂŻntroduceerd en op hun gemak gesteld door presentator Kevin Brouwer. Waar de ene kandidaat ogenschijnlijk zonder zenuwen z'n lied ten gehore brengt en de andere zichtbaar gespannen is, kijk iedereen met respect en bewondering naar de deelnemende talenten.
Het was de 19 jarige Rianne de Vos uit Willemstad die met het onbekende nummer Kindly Unspoken tijdens deze ronde de meeste punten scoorde. Zij werd op de voet gevolgd door Deborah Veenman uit Rotterdam en Peter Doornekamp uit Pernis.

Op zondag 16 en 30 maart zijn de volgende voorrondes waar nog enkele kandidaten voor kunnen inschrijven. Aanmelden kan via www.vlaardingssongfestival.nl