Ingezonden persbericht

()

()
()

Nederlands Team Sportklimmen naar hoger niveau

Nieuwe kledingsponsors Nederlands Team

VAUDE en Edelrid zijn de nieuwe kledingsponsors van het Nederlands Team Sportklimmen van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Verenging (NKBV). Deze samenwerking tussen de NKBV, VAUDE en Edelrid betekent een nieuwe impuls voor de sport! Alle Nederlandse topklimmers uit het Nederlands Team en Jong Oranje dragen komend seizoen de kleding tijdens internationale wedstrijden en selectietrainingen.

De Nederlandse klimmers draaien mee in de wereldtop. Drie klimmers uit het Nederlands Team hebben een NOC*NSF topsport status: Jorg Verhoeven en Casper ten Sijthoff hebben beide een A-status, Roman van der Werf is in bezit van een B-status.

Jorg Verhoeven is wereldbeker winnaar allround 2007 en heeft bij het afgelopen WK twee bronzen medailles gehaald! Om zijn sport optimaal te beoefenen traint en woont hij al jaren in Oostenrijk.

VAUDE en Edelrid sluiten met hun producten perfect aan bij de ambities van het Nederlands Team. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige kleding en materialen op topniveau.

Het Nederlands Team en Jong Oranje presenteren zich aanstaande zondag 16 maart, aan pers en publiek tijdens de Nationale Bergsportdag in Nieuwegein. Jorg Verhoeven is speciaal voor deze presentatie naar Nederland gekomen en zal samen met de andere leden van het Nederlands Team een tweetal klimclinics verzorgen!

NKBV Bergsportdag

Datum: zondag 16 maart 2008
Locatie: NBC de Blokhoeve te Nieuwegein
Toegang: Gratis

Presentatie Nederlands Team: 15.30 - 16.00 uur

Clinics Nederlands Team: 12.00 tot 13.30 uur en van 16.00 tot 17.30 uur

Meer informatie: http://www.nkbvbergsportdag.nl