Gemeente Winterswijk


Evenementen in Winterswijk: goed geregeld!
4 maart 2008

Uitnodiging voor informatiebijeenkomst

Winterswijk - De gemeente Winterswijk organiseert een speciale informatieavond over de organisatie van evenementen. Dit gebeurt onder het thema Evenementen in Winterswijk: goed geregeld! De avond is speciaal bedoeld voor besturen van verenigingen en organisaties die evenementen willen organiseren.

Medewerkers van de afdelingen Vergunningen en Handhaving, maar ook politie en brandweer geven informatie over brandveiligheid, openbare orde, verkeersmaatregelen, drankverstrekking, geluidsvoorschriften, etcetera. Voor een aantal activiteiten is de vergunningsplicht komen te vervallen. Tijdens de avond zal hier speciale aandacht naar uitgaan.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op 17 maart aanstaande van 20.00 - 22.00 uur bij Zalencentrum Wamelink, Wooldseweg 71 in Winterswijk.

Aanmelding
Met name verenigingen/organisaties zijn van harte welkom op deze avond. GeĂŻnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 12 maart opgeven en daarbij aangeven met hoeveel personen zij de bijeenkomst willen bezoeken. Dit kan telefonisch bij mevrouw H. te Kulve, tel. (0543) 545 555 of per mail naar hkulve@winterswijk.nl