Ernst & Young: Uitnodiging bedrijfsbarometer

10/03/2008 11:48

Ernst & Young

Hoe staat het Nederlandse bedrijfsleven tegenover de huidige economische situatie? Hoe scoren we ten opzichte van het Duitse bedrijfsleven? Investeren ondernemers nog in het buitenland en hoe beoordelen de ondernemers de politieke situatie voor Nederland als economisch vestigingsplaats? Welke maatregelen moeten er door de Nederlandse politiek genomen worden voor het bedrijfsleven?

Ernst & Young presenteert op maandag 17 maart a.s. de uitkomsten van de Bedrijfsbarometer, de 'vinger aan de pols' van het Nederlandse bedrijfsleven. Marnix van Rij, partner kantoor Den Haag en Peter English, partner Ernst & Young Duitsland, zullen de uitkomsten toelichten.

De presentatie vindt plaats op 17 maart a.s., van 12.00 - 13.15 uur bij Ernst & Young, Antonio Vivaldistraat 150 in Amsterdam. Voor een lunch wordt gezorgd.

Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht bij: Liesbeth Aarssen, persvoorlichter Ernst & Young: liesbeth.aarssen@nl.ey.com of 06 - 212 51 229.

Over de Ernst & Young Bedrijfsbarometer
De Bedrijfsbarometer van Ernst & Young is de vinger aan de pols van het Nederlandse bedrijfsleven. De Bedrijfsbarometer geeft inzicht in de conjuncturele trends vanuit ondernemersperspectief en geeft de opinie weer over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijfsleven. Het onderzoek wordt sinds december 2005 gehouden. Voor dit onderzoek zijn 500 managers en medewerkers uit Nederlandse bedrijven geïnterviewd. De focus ligt daarbij op bedrijven met 100 tot 1000 medewerkers. Het onderzoek is uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Valid Research en maakt deel uit van het internationale Bedrijfsbarometer onderzoek van Ernst & Young. De groep respondenten is telefonisch geënqu(ee)teerd.