Gemeente Heemstede


Waar wordt gewerkt?
Zandvoortselaan
Amstelbrug
Werkzaamheden Glipperdreef t.h.v. Belle van Zuylen Werkzaamheden Van den Eijndekade
Werkzaamheden Blekersvaartweg
Werkzaamheden Dr. Schaepmanlaan e.o.
Herinrichting Van Merlenlaan

Werkzaamheden Glipperdreef t.h.v. Belle van Zuylenlaan

nieuwsbericht, 12 maart 2008

Van maandag 17 maart tot de eerste week van april 2008 wordt er gewerkt aan de Glipperdreef. Het werk bestaat uit het vervangen van de riolering en aanbrengen van een verkeersdrempel op de Glipperdreef nabij de aansluiting met de Belle van Zuylenlaan. Dit heeft gevolgen voor het verkeer op de Glipperdreef en de bereikbaarheid van de wijk via de Belle van Zuylenlaan.

Tijdens de werkzaamheden is het betreffende gedeelte van de Glipperdreef afgesloten. Omdat er maar één rijbaan beschikbaar blijft (van noord naar zuid), wordt het verkeer van beide kanten met verkeerslichten geregeld. De toegang tot de wijk via de Belle van Zuylenlaan is afgesloten. De fietsers op de Glipperdreef worden via de Aletta Jacobslaan omgeleid door de Lizzy Ansinghlaan. De bushalte op de Glipperdreef aan de kant van de Belle van Zuylenlaan wordt tijdelijk verplaatst.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het opbreken van de verharding, het deels frezen van het asfalt, het vervangen van de oude rioleringsbuis en daarna weer herstellen van de verharding. Hierbij worden dan tevens voorzieningen aangebracht om de entree van de wijk in te richten als 30 km-zone.

---