Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


ZUID-AFRIKAANSE MINISTER VAN TRANSPORT BEZOEKT KNV

Den Haag,12 maart 2008, De Zuid-Afrikaanse minister van Transport, de heer Radebe, brengt maandag 17 maart een bezoek aan Koninklijk Nederlands Vervoer. Dit bezoek maakt onderdeel uit van zijn driedaagse bezoek aan de mainports Amsterdam en Rotterdam. Het Nederlandse en Zuid-Afrikaanse bedrijfsleven zijn tijdens de reis ook vertegenwoordigd.

Bij Koninklijk Nederlands Vervoer krijgt de heer Radebe een inkijk in de wijze waarop het personen- en goederenvervoer in Nederland georganiseerd is. Ook zal hij in contact komen met vervoerders die (toekomstige) belangen in Zuid-Afrika hebben.

De heer Radebe stelt zich gedurende de reis op de hoogte van de infrastructurele ontsluitingen van de Nederlandse mainports. Kennis van ontsluiting van drukke terreinen is van belang voor Zuid-Afrika met het oog op het wereldkampioenschap voetbal dat in 2010 in het land plaatsvindt.

Koninklijk Nederlands Vervoer is de werkgeversorganisatie voor het beroepsgoederenvervoer over de weg en voor het beroepspersonenvervoer: openbaar vervoer, taxi en touringcarvervoer.
---

Noot voor de redactie (