Start verkoop limited edition boek Gordon Ramsay

14/03/2008 10:00

Tirion Uitgevers BV

In de nacht van zondag op maandag start de verkoop van de luxe editie van het boek Three-star CHEF van Gordon Ramsay. Van deze unieke uitgave van Tirion Uitgevers worden slechts 500 exemplaren gemaakt.

Aanstaande maandagochtend 17 maart vanaf 0.00 uur kunnen de fans van Gordon Ramsay zich via www.gordonramsayboek.nl inschrijven op de luxe limited edition van het nieuwe boek van Gordon Ramsay: Three-star CHEF. Van deze bijzondere uitgave worden slechts 500 exemplaren gemaakt. Ieder exemplaar zal dan ook voorzien worden van een nummer. Deze unieke editie kost 250 euro en zal begin september verschijnen. Het boek wordt verpakt in een metalen slipcase en krijgt bovendien een schitterende bewaardoos. Ook wordt het boek gesigneerd door de driesterrenkok 'himself'. Het omslag wordt geheel gebonden in linnen. En om het bestelde exemplaar nóg persoonlijker te maken, krijgt men een eigen naamplaatje op de slipcase!

Over het boek
Gordons gerechten staan bekend om de sublieme smaakcombinaties, niet te evenaren technische vaardigheden en een schitterende presentatie. In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en prachtige foto's van de gestylde gerechten. Alle foto's zijn gefotografeerd door Quentin Bacon, een wereldwijd zeer gewaardeerde 'food photographer'. De foto's weerspiegelen de essentie van Gordons driesterrenkookkunsten en zijn 'state of the art' werkomgeving. Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.

Dit boek is een openbaring voor diegenen die Gordons driesterrenkeuken nog niet uit eerste hand hebben ervaren. Voor de gelukkigen die dat wel hebben, is het een blijvende herinnering!

Vanaf september 2008 is ook de normale editie van dit boek verkrijgbaar bij boekhandel en warenhuis.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.gordonramsayboek.nl