Drenthe College


Description: Zestig procent is het slagingspercentage voor het landelijk examen "Basisdeskundigheid Wet Financieel Toezicht", die de mbo-studenten van de opleiding Bank- en Verzekeringswezen Drenthe College uit Assen hebben gehaald.

Startpagina

Hoog slagingspercentage WFT-examen opleiding Bank- en Verzekeringswezen Assen.

Zestig procent is het slagingspercentage voor het landelijk examen "Basisdeskundigheid Wet Financieel Toezicht", die de mbo-studenten van de opleiding Bank- en Verzekeringswezen Drenthe College uit Assen hebben gehaald.

Erg knap, zeker als je bedenkt dat het landelijk slagingspercentage slechts 26% bedroeg. Deelnemers van de competentiegerichte opleiding Bank- en Verzekeringswezen zijn sinds dit schooljaar verplicht drie WFT-modules te halen om in aanmerking te komen voor een diploma, het bedrijfsleven stelt namelijk bijzonder hoge eisen aan (toekomstige) werknemers in het bank- en verzekeringswezen. Met enige vrees werd dit eerste examen dan ook tegemoet gezien.
Docent Jaap Joustra en de geslaagde mbo-studenten werden afgelopen vrijdag namens het team Zakelijke Dienstverlening verrast met koffie en gebak om dit geweldige resultaat te vieren. En nu op naar het volgende examen in juni.