Woninginbraken

Drempt / Laag Keppel / Hummelo, 17-03-2008 o De politie onderzoekt drie inbraken in woningen die zaterdagavond 15 maart door de gedupeerden werden ontdekt. In Drempt mist men geld, in Laag Keppel in ieder geval sieraden en in Hummelo geld en een laptop.

De dieven hebben bij een woning aan de Kerkstraat in Drempt een raam geforceerd en de woning doorzocht. Hierbij heeft men geld buit gemaakt. De inbraak werd rond 22.00 uur, bij thuiskomst van de bewoners ontdekt.

Ook in Laag Keppel raakten bewoners gedupeerd. Aan de Van der Hardt Abersonlaan werd ingebroken. De woning werd doorzocht en hier mist men in ieder geval sieraden.

De bewoners aan de Brouwerij ontdekten even voor middernacht dat er bij hen was ingebroken. Na het forceren van een slot van een deur konden de dieven naar binnen. De woning werd doorzocht en hier mist men in ieder geval geld en een laptop.

De politie stelt naast een technisch onderzoek ook een buurtonderzoek in. Getuigen wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 8844.