Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Geld weg bij inbraak in bioscoop                |
Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag 17 maart een onbekend geldbedrag weggenomen bij een inbraak in een bioscoop aan de Dreef in Zutphen.

De politie is een onderzoek gestart.

De inbraak moet gebeurd zijn tussen 02.15 en 08.15 uur. Om het pand binnen te komen werd een stalen buitendeur vernield. Eenmaal binnen werden gokkasten opengebroken en geld weggenomen. Vervolgens werden twee kluizen vernield en geld weggenomen. Het bedrag is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 8844.

|     |Zutphen - Inbraak in woning                               |
Bij een inbraak in een woning aan de Warnsveldseweg in Zutphen werden zondag 16 maart sieraden, een laptop en fotoapparatuur weggenomen. In het water tegenover de woning werd een bruin leren tas aangetroffen. Deze is mogelijk afkomstig van een andere inbraak. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen.

De inbraak in de woning aan de Warnsveldseweg moet tussen 17.00 en 21.30 hebben plaatsgevonden. Men kon binnen komen doordat een bovenlicht op een kiertje stond. Vervolgens werden de goederen weggenomen. De bruine tas werd zondagmiddag door een passant in het water aangetroffen. Bij komst van de politie bleek de tas verdwenen, maar de politie vond wel een lege cameratas in het water. Deze bleek niet afkomstig van de diefstal uit de woning aan de Warnsveldseweg. De politie is op zoek naar de eigenaar van de bruine tas en de cameratas, omdat deze mogelijk van een inbraak afkomstig zijn. Getuigen worden verzocht te bellen naar 0900 8844.

EINDE BERICHTEN

telefoon 055 - 5486052

---- --