BedrijfsautoRAI

IVECO lanceert on-line shop

(3/17/2008)
Tijdens de Samoter 2008 beurs, de Internationale beurs voor grondverzet- en constructie machines, welke van 5-9 maart jl. in Verona is gehouden, heeft IVECO een nieuwe on-line webshop gelanceert; www.ivecostore.com.
Deze nieuwe e-commerce site, welke sinds maandag 10 maart jl. on-line is, is speciaal ontworpen voor de promotie en verkoop van IVECO merchandise.

De toegang tot de IVECO shop en het kopen van artikelen on-line is voor iedereen toegankelijk. De website is een dynamische en gemakkelijke site met een grote variateit van hoge kwaliteitsproducten, met onder andere schaalmodellen, kleding en luxe artikelen.

De virtuele winkel catalogus bevat 100 artikelen, geproduceerd in samenwerking met een aantal leidinggevende kleding en merchandise fabrikanten. De artikelen in de webshop bestaan uit gepersonaliseerde IVECO sweaters, special edition van All Blacks merchandise, IVECOâs Winning Spirit kledingcollectie en een nieuwe lijn van producten gewijd aan de Massif, IVECOâs nieuwste product.

De website is gemakkelijk te bedienen en gebruiksvriendelijk. Alle producten zijn verdeeld in categoriën. Om de details van een product te kunnen zien, klikt u met muis op het product zelf. Wanneer u een product heeft geselecteerd, geeft de website u een suggestie van welke producten goed bij het reeds geselecteerde product past.

Geregisteerde gebruikers van de webshop hebben toegang tot een persoonlijke map in de site, genoemd âMy Iveco Storeâ. Hier kan men bestelde artikelen controleren en ontvang je een âIveco Store nieuwsbriefâ waarin je bericht krijgt over het laatste nieuws en nieuwe artikelen op de site.

Betalingen kunnen worden gedaan via credit card of een overboeking via de bank. Betalingsveiligheid is gegarandeert door Banca Sella, het online betalingssysteem met Secure Socket Layer (SSL) technologie. De webshop is gemaakt in 5 talen, Italiaans, Engels, Spaans, Frans en Duits, en leveringen worden wereldwijd gedaan.

The European Road Transport Show 2007