Gemeente Etten-Leur

Oproep instructie verkeersregelaars

Oproep instructie verkeersregelaars

Deze oproep geldt voor evenementen organiserende verenigingen en individuele belangstellenden

Het evenementenseizoen nadert weer. In Etten-Leur worden evenementen georganiseerd op dan wel met gebruikmaking van de openbare weg, waarbij vrijwilligers worden ingezet voor het begeleiden van het verkeer. Deze vrijwilligers verrichten eenvoudige verkeersregelende taken ter ondersteuning van de politie.

Om als verkeersregelaar te kunnen optreden dient men daartoe te zijn aangesteld door de burgemeester. De aanstelling geldt per afzonderlijk evenement.

Voordat men als verkeersregelaar mag optreden dient men op grond van het besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (BABW) gecertificeerd te zijn en een instructie te hebben gevolgd onder verantwoordelijkheid van de teamchef politie Etten-Leur.

De certificering heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Omwille van organisatorische redenen zal de instructie voor verkeersregelaar dit jaar centraal en eenmalig worden georganiseerd en gehouden op donderdag 10 april 2008, te 19.00 uur, in het Bestuurs- en vergadercentrum in het oude Raadhuis, Markt 1, Etten-Leur.

Hierna zal de eerstvolgende instructie pas weer in 2009 worden gehouden!

Indien u belangstelling heeft voor deze instructie voor verkeersregelaar, dan kunt u zich hiervoor gratis aanmelden. De aanmelding dient schriftelijk plaats te vinden, onder vermelding van naam, voornamen, geboortedatum en -plaats, adres, postcode, woonplaats en indien voorhanden, het e-mail adres. De aanmelding kunt u sturen naar politieteam Etten-Leur, Zundert en Rucphen, Stationsplein 37, 4872 XL Etten-Leur, e.mail: team-etten-leur@mw-brabant.politie.nl, ter attentie van de heer A. Toebak.

Uw aanmelding dient uiterlijk 7 april 2008 te zijn ontvangen.

Pasen 2008

WOZ-portaal

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl