Gemeente Teylingen

recreatie-enquête voor

Gemeente legt inwoners recreatie-enquête voor

17 maart 2008

PERSBERICHT 14 maart 2008 - De gemeente Teylingen wil graag weten hoe de inwoners denken over de gemeente en haar recreatiemogelijkheden. In de week van 17 maart ontvangt een deel van de inwoners een enquête waarin recreatie en toerisme centraal staan. Het resultaat wordt gebruikt voor een op te stellen marketingplan op dit gebied.

Toerisme en recreatie

In december 2007 is de Recreatievisie: "Teylingen. Buiten in de Randstad. Cultureel hart aan de Kaag" vastgesteld. Met de uitvoering van deze visie is onlangs gestart. Eén van de uitvoeringszaken is het opstellen van een marketingplan. Voordat het plan geschreven wordt, wil het college graag van verschillende partijen weten hoe men aankijkt tegen de recreatieve voorzieningen.

Rol van de inwoners

Ook de mening van de inwoners is hierbij van belang. Tweeduizend inwoners ontvangen in de week van 17 maart een enquête via de post. Via deze enquête wil gemeente Teylingen graag horen hoe gedacht wordt over de bestaande recreatiemogelijkheden in de verschillende kernen en welke verbeteringen er nodig zijn.

Enquête

Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk enquêtes worden teruggestuurd. De enquête kan worden teruggestuurd tot uiterlijk 3 april.

Recreatie Teylingen