Politie Zeeland


Z-516-2008 Verkeersongeval met letsel
In Clinge, op de 's-Gravenstraat, is zondagmiddag rond 15.00 uur een ongeval gebeurd.
Hierbij heeft een 22-jarige vrouw uit de gemeente Hulst kneuzingen aan haar pols opgelopen. De vrouw reed over voornoemde straat, komende vanuit de richting Hulst. Vanuit de Ruysdaelstraat wilde een automobilist linksaf de 's-Gravenstraat opdraaien. De 22-jarige vrouw schrok van de auto en begon hard te remmen. Hierdoor kwam ze ten val. Omdat de scooter waarop zij reed nog doorschoof over de weg kwam zij tegen de voorkant van de auto aan. De auto werd bestuurd door een 32-jarige man uit de gemeente Hulst.

Z-517-2008 Blaastest; rijbewijs ingenomen
In de Sint Brandarisstraat in Sluis is vannacht omstreeks 01.39 uur een inwoner van de gemeente Sluis zijn rijbewijs kwijtgeraakt.
De 36-jarige man viel op door zijn 'sportieve' rijstijl en werd hierom gecontroleerd door surveillerende agenten. De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim vier keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd door de agenten. Hij wenste geen verklaring af te leggen voor zijn gedrag. Uit onderzoek bleek dat de man al vijf keer eerder voor hetzelfde vergrijp was veroordeeld.

Z-518-2008 Inbraak in Groede
Bij een inbraak in een verenigingsgebouw in Groede zijn diverse goederen weggenomen.
Tussen vrijdag 14 maart 18.30 uur en vanmorgen 07.45 uur werd een ruit vernield. De dader(s) is/zijn hierdoor het pand binnengekomen. Uit het pand werden een computer, een onbekend geldbedrag en sleutels ontvreemd.





Politie Zeeland