Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout 17-03

OOSTERHOUT NB, 17 maart 2008

Oosterhouter aangehouden na caféruzie

OOSTERHOUT: Een 38-jarige inwoner van Oosterhout is zondagavond kort na 23.30 uur aangehouden wegens mishandeling. Een 43-jarige Oosterhoutse had aangifte gedaan van misahndeling; zij kreeg naar eigen zeggen van de verdachte enkele klappen tegen haar hoofd in een cafe aan de Bosstraat. Agenten konden de man later bij zijn woning arresteren. Hij zegt de vrouw per ongeluk geraakt te hebben toen hij bij haar verhaal haalde over een mogelijke ruzie met een familielid. De man is na verhoor heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Dronken automobilist aangehouden

SPRANG-CAPELLE: De politie heeft maandagmorgen kort voor 02.30 uur een 43-jarige automobilist uit St. Willebrord aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Dat gebeurde bij een controle op de rijskweg A59. De man blies 410 ug/l en kreeg een rijverbod van vier uur. Proces-verbaal tegen de man wordt opgemaakt.

Inbraak in medisch centrum in Loop op Zand

LOON OP ZAND: Bij een inbraak in het medisch centrum aan de Kamperfoelielaan is afgelopen weekeinde drie lcd-schermen en een fototoestel gestolen. De dieven kwamen binnen door een ruit te forceren, de goederen waren afkomstig van de huisartsenpraktijk. De inbraak werd tussen zaterdagmiddag 15.00 uur en maandagmorgen 07.30 uur gepleegd. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul