Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

Amersfoort: 17 maart 2008

NATIONALE TENNISKAMPIOENEN TOT EN MET 12 EN 18 JAAR BEKEND

Vrijdag 14 t/m zondag 16 maart vonden op de indoorbanen van Tennishal Victoria in Rotterdam de Lotto Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (NOJK) t/m 12 en 18 jaar plaats. De beste Nederlanders tennissers streden afgelopen weekend in deze leeftijdscategorieën om de felbegeerde nationale indoor titel. Na een geslaagd toernooi met veel spannende wedstrijden zijn er in totaal vier winnaars uit de bus gekomen.

Xander Spong (Den Haag) was in de finale t/m 18 jaar met 2-6, 6-4 en 7-6 (4) te sterk voor Tim van Terheijden (Bergen op Zoom). Bij de meisjes in deze categorie won Lesley Kerkhove (Zierikzee) met 6-7 (4), 6-3 en 6-3 van Richel Hogenkamp (Doetinchem). In de leeftijdscategorie t/m 12 jaar pakte Bas Louwers (Leiderdorp) ten koste van Tim van Rijthoven (Roosendaal) de titel. Hij won met 6-3, 0-6 en 7-5. Roos van der Zwaan (Rijswijk) was in de finale bij de meisjes met 6-4, 3-6, 6-3 te sterk voor Inger van Dijkman (Oegstgeest).

De volledige uitslagen van de Lotto Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen t/m 12 en 18 jaar zijn te vinden op www.knltb.nl.