Time : 15:49:40
Date : 17 March 2008
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

Parentele ontvoering : Cornelis OTTO (39) en zijn 3 kinderen

De politie vraagt - op verzoek van onderzoeksrechter Camberlain en de procureur des konings van Antwerpen - om volgend opsporingsbericht te verspreiden in samenwerking met Child Focus :
(familiefoto)
De politie en het parket Antwerpen vragen te willen uitkijken naar een man met drie kinderen die sinds begin januari worden vermist. Op vrijdag 4 januari haalde de 39-jarige Cornelis OTTO uit Mechelen zijn kinderen op bij hun moeder in Deurne bij Antwerpen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.
De man en de drie kinderen, Godelieve (14), Gerda (9) en Truke (6), trekken vermoedelijk rond en overnachten op campings, woonwagenparken en parkings of gewoon langs de rand van de weg.
(foto kampeerwagen)
Vermoedelijk verplaatsen ze zich met een kampeerwagen, mogelijk met nummerplaat YBE-688. Het gaat om een vrij unieke kampeerwagen van het merk "Oshkosh Grand Villa". Dat moet zeker opvallen. De onderzoekers houden er ook rekening mee dat ze zich verplaatsen met ándere voertuigen :

- een zilverkleurige Mercedes break (C klasse) met nummerplaat EJE-694,

- een caravan van het merk "Val de Loire", 6m20 lang,
- een aanhangwagen (oplegger) van het merk "Tiger", mogelijk met nummerplaat QHG-426, of tenslotte

- een witte Peugeot Partner, een lichte vrachtwagen met nummerplaat XXH-802.
Heeft u de vader met zijn 3 kinderen nog gezien of weet u waar ze verblijven, of zag u de kampeerwagen, aarzel dan niet contact op met de politie. Alle tips zijn welkom via het gratis telefoonnummer 0800 91.119 of via het nummer 110 van Child Focus.
Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be
Dit opsporingsbericht staat ook op de politiewebsite www.politie.be in de rubriek "vermist"