Persbericht

17 maart, 2008

EWT kiest voor applicaties van IFS

~ Emergya Wind Technologies maakt gebruik van IFS-oplossingen ~

Emergya Wind Technologies (EWT), gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en productie van windmolenparken, heeft gekozen voor de bedrijfsapplicatie van IFS.

EWT koos voor IFS vanwege de breedte van functionaliteit, techniek en architectuur, de snelheid van schakelen binnen IFS en de relatief eenvoudige implementatie die het bedrijf weet te bewerkstelligen voor zijn software. Daarnaast biedt de software van IFS veel flexibiliteit door de componentgebaseerde opbouw. Dat is voor EWT van belang vanwege de voorziene wereldwijde groei van de onderneming. De applicaties van IFS worden door EWT gebruikt om beter inzicht te krijgen in de resultaten van productie en projecten en om een goede controle te hebben op projectvoortgang en uitbestedingen.

Alex Oostvogel, CFO bij EWT, ziet de aanschaf van de IFS-oplossingen als een grote stap in de vooruitgang van de organisatie. IFS biedt ons een totaaloplossing voor onze administratieve processen, voor de gehele organisatie , aldus Oostvogel. IFS stond bij onze adviseurs op de shortlist en het bedrijf leek ons ook later in het keuzetraject bij de bedrijfsbezoeken een zeer meewerkende en betrouwbare partij.

EWT is een fantastisch bedrijf om als klant te hebben , vertelt Nico van Heuven, algemeen directeur bij IFS. De markt voor windenergie zit enorm in de lift en het bedrijf verwacht dan ook een grote sprong voorwaarts te maken in de komende jaren. Je kunt wel stellen dat het EWT voor de wind gaat. IFS ondersteunt EWT graag bij de verdere ontwikkeling van hun succes door de levering van adequate administratiesoftware.

(258 woorden)