Ingezonden persbericht


Nieuwe website tijdvoormama.nl introduceert gratis service Mama Next Door

17 maart 2008 - tijdvoormama.nl is een nieuwe website speciaal voor alle drukke mama's in Nederland. De website biedt handige instrumenten en praktische tips om tijd te besparen. Hiertoe introduceert tijdvoormama.nl iedere paar weken een nieuwe 'time saver'. Na de lancering op 4 maart van 'Win a PA for a day' komt tijdvoormama.nl nu met een nieuwe service: Mama Next Door, waarbij mama's elkaar helpen om tijd te besparen.

Wat is Mama Next Door?
Mama Next Door is opgezet om contacten te leggen met andere mama's in de directe omgeving. Zo kunnen mama's die bij elkaar in de buurt wonen, voor elkaar oppassen, ervaringen uitdelen, gezellig met of zonder de kinderen leuke dingen ondernemen en elkaar op wat voor wijze dan ook ondersteunen. Kortom: het is een service vóór en dóór moeders.

Hoe werkt het?
Het principe is simpel. Men maakt een profiel aan en plaatst een zoekopdracht. De site toont de namen van de mama's die in de buurt wonen: op provincie, woonplaats, gemeente en wijkniveau. Vervolgens selecteert men de mama waarmee men in contact wil komen en kan men haar een bericht sturen. Aangezien mama's een groot gevoel van onderlinge verbondenheid en solidariteit hebben, wordt verwacht dat dit initiatief een groot succes gaat worden.

Het is nu tijd voor alle moeders in Nederland. Het is tijdvoormama.nl



Ingezonden persbericht