Ingezonden persbericht


Amersfoort, 17 maart 2008

Boersma Sport haalt 2.000 euro op voor Villa Joep

Het "Spin for Life" Event, dat gisteren plaatsvond bij alle VES-sportcentra in Nederland, was een groot succes. Boersma Sport haalde met inschrijvingen en sponsorgelden aan de Spinning Marathon bijna 2.000 euro op. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Villa Joep, een organisatie die zich richt op het bestrijden van neuroblastoom kanker bij kinderen.

'Als ik de verhalen hoor van de ouders die kinderen met deze ziekte hebben, vind ik het een eer dat ik mijn bijdrage aan dit evenement mag leveren.' Dat zei Petra de Bruin, oud wereldkampioene wielrennen op de weg en sportvrouw van het jaar 1979, gisteren na afloop van de Spinning Marathon bij Boersma Sport in Amersfoort. Tientallen enthousiaste sporters zetten zich in en lieten zich sponsoren voor het goede doel door van 10 tot 15 uur de Spinning Marathon te rijden. Ook organiseerde Boersma Sport op deze dag diverse andere activiteiten, zoals massages, demonstraties en de verkoop van knuffeldieren, die de opbrengst voor Villa Joep ten goede kwamen.

Ook landelijk was de actie een succes. Diverse bekende sporters verleenden hun medewerking en zorgden voor een grote opkomst bij de verschillende sportcentra.