Ingezonden persbericht


HowardsHome benoemt Geertje de Wit tot Senior Consultant

Utrecht, 17 maart 2008 - HowardsHome, marktleider op het gebied van elektronische informatievoorziening aan bedrijven en instanties, heeft Geertje de Wit (50) benoemd tot Senior Consultant. De Wit gaat zich als Senior Consultant bezighouden met de projecten voor de interne organisatie en ondersteunt relaties in complexe informatietrajecten.

Voordat De Wit bij HowardsHome in dienst kwam, werkte ze drie jaar als hoofd Communicatie en Informatie Management bij de Bank Nederlandse Gemeenten. Daaraan voorafgaand was De Wit vier jaar werkzaam als hoofd Kennis en Informatie Centrum bij dezelfde werkgever. Ook werkte ze voorheen bij Egon Zehnder International als Informatiespecialist.

"Ik ben erg verheugd om bij HowardsHome aan de slag te gaan", zegt De Wit. "Het is een innovatieve en ondernemende organisatie in een informatiemarkt die in beweging is. HowardsHome is een snel groeiende onderneming waarin het voor mij een uitdaging is om daar een actieve rol in te spelen".

De Wit studeerde voor Informatiespecialist aan de Bibliotheek Academie Groningen en behaalde haar Master in Management & Organisatie bij TIAS in Tilburg. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Beroepsbeoefenaren in de Bibliotheek-, Informatie- en Kennissector (NVB) en van Logeion, vereniging voor communicatie.

Over HowardsHome
HowardsHome is marktleider op het gebied van elektronische informatievoorziening aan bedrijven en (overheids)instanties, en expert in het zoeken naar digitaal beschikbare informatie. Het bedrijf adviseert met zeer uitgebreide kennis over het samenstellen van zoekprofielen. Met een uniek zoeksysteem en op maat gemaakte toepassingen stelt HowardsHome bedrijven in staat hun kennis over hun concurrenten en afnemers te vergroten. Dit levert klanten aanzienlijk concurrentievoordeel op. HowardsHome werkt met een snelgroeiend team van inmiddels 22 professionals voor ruim 250 klanten in diverse sectoren. Meer informatie op www.howardshome.nl.