Gratis cadeaudoos voor jonge vaders van Difrax wegens succes herhaald


BILHOVEN, 20080317 -- Vanwege het grote succes van vorig jaar deelt Difrax met Vaderdag 2008 voor de tweede keer de gratis Difrax Daddy Doos uit. De Difrax Daddy Doos is vorig jaar gelanceerd op de negen maanden beurs 2007 in de RAI. Daddy Bastiaan Ragas nam het allereerste exemplaar in ontvangst van Vivienne van Eijkelenborg, Algemeen Directeur Difrax. De Difrax Daddy Doos is een doos speciaal ontwikkeld voor de (aanstaande) jonge vader. Het idee voor de Daddy Doos ontstond in het najaar van 2006. Nederland kent vele babydozen voor (aanstaande) jonge moeders, maar geen enkele voor jonge vaders.

De doos heeft een stoer uiterlijk en is goed gevuld met tal van leuke cadeautjes. Zoals bijvoorbeeld een mannenblad, een lekkere snack of een ontspannende gezichtslotion. Kortom, producten waar een moderne, jonge vader `niet zonder kan'.

Wat moet je als consument doen?
Het enige dat de consument moet doen is de coupon invullen die te verkrijgen is bij de lokale drogisterij of downloaden via de website www.difrax.nl . Stuur de coupon op naar het hoofdkantoor van Difrax samen met de aankoopbewijzen van minimaal vijf Difrax artikelen.

Difrax zorgt er dan voor dat de Difrax Daddy Dozen vlak voor Vaderdag (15 juni) gratis bij jou wordt thuisbezorgd, zodat jij de (aanstaande) jonge vader op Vaderdag kan verassen!


Over Difrax
Difrax B.V., opgericht in 1967, behoort in Nederland tot één van de grootste A-merken op het gebied van baby- en speelgoedartikelen zoals babyflessen, fopspenen, verzorgingsartikelen en knuffels. Ook als internationale speler loopt Difrax voorop op het gebied van babyartikelen. Alles wat Difrax doet, staat in het teken van baby en ouder. Met haar innovatieve en modieuze producten wil Difrax het leven van baby en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. In de afgelopen jaren verwierf Difrax faam met de ontwikkeling en introducties van baanbrekende, award-winnende producten evenals met de verfrissende en vernieuwende reclamecampagne.
Het assortiment van Difrax is onder meer te vinden in (ketens van) babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken en warenhuizen.