Ingezonden persbericht


Uitreiking jubileumboek Koninklijk Horeca Nederland aan burgemeester Opstelten Overhandiging eerste exemplaar ter gelegenheid van '125 jaar Gastvrijheid'

Woerden, 13 maart 2008 - Op maandag 17 maart a.s. vindt de uitreiking plaats van het jubileumboek ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Koninklijk Horeca Nederland. Het eerste exemplaar wordt feestelijk uitgereikt aan de burgemeester van Rotterdam de heer Ivo Opstelten. Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

In het kader van het jubileumjaar van Koninklijk Horeca Nederland is een uniek, historisch document samengesteld in de vorm van een jubileumboek '125 jaar gastvrijheid'. Het jubileumboek geeft een mooi beeld van de ontwikkelingen in 125 jaar horeca. Ook de toekomst komt aan bod. Premier Jan Peter Balkenende heeft het voorwoord geschreven van het jubileumboek.

De feestelijke uitreiking, onder leiding van John Buijsman, vindt plaats op 17 maart a.s. in de Burgerzaal van het Stadhuis te Rotterdam om 17.00 uur. Dichter des Vaderlands Driek van Wissen belicht op zijn eigen humoristische wijze '125 jaar gastvrijheid'. Voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland Hajé de Jager overhandigt het eerste exemplaar aan Burgemeester Opstelten.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom om 17.00 uur. De officiële uitreiking vindt plaats om 17.15 uur (afsluitende borrel vanaf ca. 17.45 uur). Na afloop van de bijeenkomst ontvangt u een exemplaar van deze bijzondere uitgave.

|                                                                    |
|Noot voor de redactie -