Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Maurice Boon tot Managing Partner

Ervaren manager eindverantwoordelijk voor professionalisering regieorganisaties

Amsterdam, 17 maart 2008 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, stelt drs. Maurice Boon (38) aan als Managing Partner. Boon wordt binnen het managementteam van Quint Nederland eindverantwoordelijk voor de practice Regie. Vanuit deze practice richt Quint zich op het begeleiden van klanten bij het ontwerp, de inrichting en het resultaatgericht uitvoeren van hun ICT-regieorganisatie.

Boon beschikt over uitgebreide ervaring in de ICT-sector, waarin hij de laatste tien jaar voornamelijk actief is geweest op het vakgebied outsourcing. Voor zijn komst naar Quint werkte Boon als Director IT Outsourcing bij Accenture en als Directeur Outsourcing bij Getronics PinkRoccade. In deze functies heeft Boon, zowel in de private als in de publieke sector, ruime ervaring opgedaan binnen alle aspecten van outsourcing. Boon verliet in 1998 de Koninklijke Marine als Kapitein der Mariniers.

"Klanten en onafhankelijke kennisplatformen zoals het ITSMF herkennen onze toegevoegde waarde en thought leadership op het terrein van professionele ICT-regievoering volop. Quint wil zijn klanten graag optimaal bedienen. Daarom zijn we blij met de komst van Boon. Hij heeft uitgebreide ervaring in en kennis van de totstandkoming en besturing van (out)sourcingcontracten", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Als ervaren manager past hij daarnaast uitstekend in het managementteam en is hij van grote waarde voor onze klanten. Voor Quint is hij een grote aanwinst als het gaat om het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken bij klanten".

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. Wij leveren onze diensten over de hele wereld vanuit twintig vestigingen die verspreid zijn over vier continenten. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen. Binnen dit werkveld ondersteunt Quint zijn relaties met behulp van consultancy, measurement en education.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. Ons motto hierbij is dare to challenge.

####

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:

Quint Wellington Redwood
Frank de Vries
Telefoonnummer: +31 (0)20 - 305 3700
E-mail: info_netherlands@quintgroup.com
www.quint.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Naomi Samson
Telefoonnummer: +31 (0)30 - 656 5070
E-mail: quint@lvtpr.nl