Luba geeft haar visie over Mens en Arbeid in nieuw RTL-Z programma


LEIDEN, 20080314 -- Luba sponsort het nieuwe televisieprogramma van RTL Z genaamd Studio E&W. Dit programma maakt op informatieve en kritische wijze het Nederlandse bedrijfsleven bespreekbaar, met als verbindend thema Mens & Arbeid.

Vanaf 17 maart 2008 wordt de serie van tien afleveringen in tien weken uitgezonden op RTL-Z. Luba is onder andere te zien in de eerste uitzending op maandag 17 maart a.s. om 15.20 uur. Luba is een actieve topspeler in de Nederlandse flexmarkt en is regionaal sterk aanwezig.

Stellingen
In drie afleveringen van Studio &W zal Luba als gastspreker een kritische analyse geven van de flexmarkt over de volgende thema's:

* Uitzendbranche moet verder kijken dan uurtje-factuurtje.
* MKB-ers in opmars.
* Locale en regionale markt wordt steeds belangrijker.

Naast de eerste uitzending op 17 maart a.s. is Luba te zien in twee andere uitzendingen die respectievelijk in april en mei uitgezonden zullen worden.

Luba
Luba behoort tot de top van de flexmarkt in Nederland met vooral regionaal sterke en bekende werkmaatschappijen. Luba biedt sinds 40 jaar een allround pakket aan personele diensten op het gebied van tijdelijk personeel, vast personeel, pool management, pay rolling, opleidingen, testen en HR-advisering. Luba opereert landelijk zowel online als vanuit meer dan 60 vestigingen. Daarnaast is Luba actief in België en Polen.

Informatie:
Ga voor meer informatie naar www.luba.nl of bel 0800-2355822