Aanbieder online betalingen en Premium SMS start internationale uitrol


Met lancering Premium SMS diensten voor Australië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk

LAREN, 20080317 -- TargetMedia, een vooraanstaand speler op het gebied van mobile entertainment, kondigt vandaag aan haar activiteiten rondom Premium SMS en online betalingen verder internationaal uit te gaan rollen. De komende maanden zal het bedrijf een aantal belangrijke landen aansluiten voor Premium SMS diensten. De aftrap wordt vandaag gegeven met de toevoeging van Australië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zullen deze week ook de internationale versies van de websites TargetSMS.nl (SMS diensten) en TargetPay.nl (online betalingen) gelanceerd worden.

Beide websites werden een jaar geleden gelanceerd en hebben sinds de introductie tot een explosieve groei in de omzet van het bedrijf geleid. Onderscheidend aan de diensten van TargetPay als TargetSMS is dat beiden een `self service' systeem bieden aan de gebruikers. Hierdoor zijn slechts in beperkte mate front-activiteiten nodig wat leidt tot een sterk kostenleiderschap met maximale uitbetalingen en zonder instapkosten.

TargetPay heeft zich met online betalingen door middel van IVR, SMS en iDEAL bewezen als alternatief van en aanvulling op systemen als Paypal en PSP's.

TargetSMS biedt een scala aan Premium en Normal SMS diensten, zoals SMS & Win, afhandeling van mobiele abonnementsdiensten en chatdiensten welke online ingeregeld kunnen worden.

Erwin van den Boom (26), C.E.O. van TargetMedia: "Onze insteek is om in elk land waar we instappen vanaf de eerste dag een sterk en compleet verhaal neer te zetten. Het hebben van zo veel mogelijk landen is niet primair onze focus. Zaken als support en kennis van de lokale markt zijn een belangrijke ingrediënten om successvol te starten in een nieuw land. Wij zijn er van overtuigd dat ons verhaal in deze drie Engelstalige landen compleet is en sterk concurrerend is, zelfs ten opzichte van vergelijkbare lokale initiatieven."