Reizen met je mobiel; SMS Reizen komt met verrassende en nieuwe reizen


BREDA, 20080317 -- Eindelijk is het dan zover. Vanaf nu kan iedereen een sms-reis boeken bij SMS Reizen. Met nieuwe reizen, een SMS Zoekservice en handige tips op de plaats van bestemming is SMS Reizen de eerste die reizen en sms-en op deze manier combineert.

Met SMS Reizen maken de sms'jes je vakantie verrassend. Zo is er SMS Up2date en SMS Reisvrienden. Bij SMS Up2date krijg je reisinformatie en handige vakantietips op de plaats van bestemming. Bijvoorbeeld een sms'je met een goed restaurant, de beste excursie of het leukste feest.

Via SMS Reisvrienden kun je met andere reizigers in contact komen. Iedereen die zich hiervoor inschrijft kan dan nieuwe vrienden overhouden aan de vakantie. Zo kun je op reis een blind date maken, reistips uitwisselen of gewoon gezellig afspreken met anderen. Ideaal voor singles en mensen die niet graag alleen reizen.

Daarnaast is er ook een SMS Zoekmachine. Deze service is voor iedereen die geen tijd of zin heeft om urenlang achter de computer te zitten op zoek naar een van de vele vakanties. Wie zijn reiswensen invult, laat vanaf nu SMS Reizen zoeken naar zijn ideale vakantie. Je ontvangt dan een sms zodra jouw reis is gevonden, van de eerste last-minutes tot de mooiste droomreizen.

Maar SMS Reizen onderscheidt zich ook door de reis die deze zomer voor het eerst van start gaat: Treasure Island. Dit nieuwe reisspektakel is behalve een unieke vakantie een sms-reisspel. De deelnemers van Treasure Island krijgen op reis per sms de route, tips en bijzondere opdrachten door. Het eerste Treasure Island-avontuur speelt zich af in Thailand en laat je het land en de cultuur op een creatieve en dynamische manier beleven. Het is een nieuwe manier om een land en haar mensen echt te ontdekken. Iedereen kan deze unieke reis vanaf 1 april boeken.