Lieke van Lexmond zingt commercial Argeweb in


MAASSLUIS, 20080317 -- Actrice Lieke van Lexmond wordt het komende jaar het gezicht van het internetbedrijf Argeweb. Ze is niet alleen te zien in advertenties en op de website, Lieke heeft ook de soundtrack van de TV commercial van het bedrijf ingezongen.

De actrice is niet bekend als zangeres, maar tijdens haar live optreden in het radio 538 ochtendprogramma van Edwin Evers heeft van Lexmond laten horen dat ze een prettige zangstem in huis heeft. "We waren bezig met het contract met Lieke van Lexmond en onze reclamecampagne, toen we bedachten dat het leuk zou zijn als zij behalve het gezicht ook de stem zou worden van Argeweb", aldus marketingdirecteur Gerben van Leeuwen van het Maassluise hostingbedrijf. "We hebben door Tjeerd Oosterhuis een soundtrack laten produceren voor de commercial en deze is door Lieke ingezongen. We zijn erg blij met het resultaat".

Voor Lieke was het geen moeilijke beslissing. "Argeweb onderhoudt en host al vanaf het begin mijn website. De samenwerking is erg prettig en ik vond het dan ook direct een leuk idee om mijn naam te verbinden aan dit bedrijf", vertelt van Lexmond. "Toen zij vervolgens vroegen of ik ook de commercial wilde inzingen was ik helemaal enthousiast! Ik vind het leuk om te zingen en dat ik zou samenwerken met Tjeerd Oosterhuis maakte de beslissing helemaal gemakkelijk".

Vanaf deze week begint de landelijke televisiecampagne tijdens de eredivisieprogramma's op RTL. Lieke's zangtalent is tijdens de commercial 25 seconden lang te horen. De commercial is nu al te zien op de website van Argeweb (www.argeweb.nl). De Nederlandstalige soundtrack is speciaal geschreven voor Argeweb en haakt in op de slogan "Alles online Altijd online".

Over Argeweb
Argeweb is een van de grotere hostingbedrijven van Nederland en verzorgt domeinregistratie en hostingoplossingen voor meer dan 20.000 klanten. Eind februari registreerde het bedrijf uit Maassluis hun 50.000ste domeinnaam. In 2007 kreeg Argeweb van Microsoft de begeerde status Gold Certified Partner op het gebied van hosting. In 2006 was Froukje de Both het gezicht van het internetbedrijf waarbij zij onder andere de 8-delige internetserie webmee.tv heeft gemaakt over het bouwen van een eigen website.

Over Lieke van Lexmond
Lieke van Lexmond is een 26 jarige actrice die op dit moment vooral bekend is als Charlie Fisher uit de dagelijkse soap Goeden Tijden Slechte Tijden. Daarnaast speelde ze verschillende gastrollen in Nederlandse series en deed zij mee aan het populaire RTL 4 T.V.-programma "Dancing with the Stars".