Gemeente 's-Hertogenbosch

Infoavond

Inspraakavond: Herinrichting openbare ruimte Derde Donk Op maandag 17 maart 2008 organiseert de gemeente een inspraakavond over de herinrichting van de openbare ruimte in de Derde Donk. De inspraakavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in het Clubhuis van de Voetbal- vereniging T.G.G. aan De Diepte 10 (Sportpark De Donken) te 's-Hertogenbosch.

De inrichting van de Eerste, Tweede en Vijfde tot en met Negende Donk zijn zo goed als afgerond en de werkzaamheden in de Vierde Donk zijn gestart. In de Derde Donk zijn we, in overleg met de bewoners, gestart met de voorbereidingen voor het herinrichting van de openbare ruimte. De gemeente organiseert nu een inspraakavond specifiek voor de inrichting van de openbare ruimte in de Derde Donk.

Voorzitter tijdens deze avond is R. Dekens, projectleider namens de gemeente. R. Blok, ontwerper Openbare Ruimte licht het plan toe en D. van Zoggel licht de beheersaspecten toe. Bovendien krijgt u gelegenheid tot het stellen van vragen. U bent van harte welkom!