Politie Zeeland


---


W-519-2008. Methadon verloren in Middelburg
Maandag is in de omgeving van de Brakstraat in Middelburg een fles Methadon verloren.
Het gaat om een lichtgroene doorzichtige fles met daarop een rode sticker met de tekst vergif. De inhoud van de fles is 100 milliliter.
Vinders worden verzocht de fles bij een apotheek of politiebureau in te leveren.

W-520-Bus in brand in Middelburg
In de Stationsstraat in Middelburg is maandag rond 09.30 uur een bus in brand gevlogen.
De achterzijde van de bus vatte vlam toen de bus voor het stoplicht stond.. De chauffeur heeft zelf de brand geblust met een poederblusser.
De passagiers zijn uitgestapt en de bus is weggesleept. De gemeente Middelburg heeft het wegdek gereinigd.

O-521-2008. Vrouw bekneld in auto in 's Gravenpolder
Maandagmorgen om 10.15 uur is op de kruising Baarlandsezandweg/ 's Gravenpoldersestraat in 's Gravenpolder een vrouw met haar auto in een greppel terecht gekomen.
De 61-jarige vrouw uit 's Gravenpolder is vermoedelijk onwel geworden en is daardoor rechtdoor een greppel ingereden. De vrouw raakte bekneld en is door de brandweer uit haar benarde positie gehaald.
Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Uiteindelijk is de vrouw met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

W-522-2008. Gaslek en aanrijding in Rijnstraat, Middelburg
In de Rijnstraat in Middelburg is rond 12.30 uur een gaslek ontstaan.
Doordat enkele bewoners van deze straat een haring uit de grond trokken bij het afbreken van een partytent ontstond een gaslek.
Een bestuurder van een personenauto in de Rijnstraat negeerde vervolgens een stopteken van een brandweerman en het verzoek niet door te rijden omdat de brandweer bezig was met het onderzoek naar het gaslek.. De bestuurder reed echter toch door en raakte even verderop de arm van een brandweerman met de buitenspiegel van zijn auto. De spiegel brak af en de bestuurder is niet gestopt. De identiteit van de bestuurder is inmiddels bekend bij de politie. De brandweer onderzoekt of de zuurstoffles van de aangereden brandweerman is beschadigd bij de aanrijding.