Ingezonden persbericht


Den Haag, 17 maart 2008

Den Haag FM doet Paasinkopen cadeau

Langzaamaan is het een gewoonte aan het worden: het radiostation Den Haag FM 92,0 verwent haar publiek met een interessante prijs, een uur lang voor E 1.000,- vrij winkelen in het winkelhart van de stad. De 1.000 euro prijsvraag is gekoppeld aan het Paasfeest, zoals eerder vlak voor de Kerstdagen een luisteraar gelukkig werd gemaakt. Het spelconcept is eenvoudig, wie een lot haalt in winkelgebied Haagsche Bluf maakt kans om op Goede Vrijdag 21 maart de hoofdprijs te winnen. Na de trekking kan de winnaar direct de winkels van de Haagsche Bluf in om Paasinkopen te doen.

"Het blijft een leuke prijsvraag waar veel mensen aan mee willen doen", zegt Sedat Bugdaci, directeur van het radiostation. "In winkelgebied Haagsche Bluf zijn uitstekende winkels gevestigd, dus ieder kan wel een keuze uit het aanbod maken, meedoen is eenvoudig dus haal gewoon een lot en wie weet..".

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.