Talendomein.nl komt met 2 nieuwe Friese taalcursussen op cd-rom


RHENEN, 20080317 -- Uit de populaire serie taalcursussen op CD-Rom van Eurotalk heeft Talendomein.nl uit Rhenen weer een nieuwe taal toegevoegd: Het Fries. Als eerste de kindercursus "Multimedia Flashcards Fries" a 19,95 en de volwassene beginnerscursus "Talk now leer Fries" a 34,95. Het unieke is dat deze cursussen te volgen zijn vanuit meer dan 100 talen. Nu kan de taal Fries direct geleerd worden vanuit bijv, het Turks, Duits, Frans, Russisch, of zelfs het IJslands, en nog veel meer talen. Maar ook uiteraard gewoon vanuit het Nederlands.

Talendomein.nl is al jaren 1 van de grootste aanbieders voor taalcursussen op Cd-Rom in Nederland en Belgie. Er was al wel een cursus Fries van Afuk beschikbaar, maar deze Talk now leer Fries en de kindercursus Fries is zeker weer een aanwinst voor het assortiment. Dit assortiment van oa Talk now bestaat uit ook nog meer dan 120 andere talen. Een taal leren via de computer is een sterk groeiende markt voor de PC en de Mac.
Uit onderzoek is gebleken dat bij de cursisten die via de computer een taal leren de motivatie erg hoog is.
Veel mensen halen een relatie uit het buitenland, of ze gaan migreren. De tv programma's "Ik vertrek" en "Droom huizen in het buitenland" zijn daar een groot voorbeeld voor.
Alleen weten de meeste deelnemers in die tv-programma's nog niets van de vreemde taal, en het is juist zo makkelijk om een taal via de computer te gaan leren.
De cursus Fries stond al langer op het verlanglijstje van Talendomein.nl, omdat er toch zeker wel regelmatig vraag naar was. De eerste cursussen zijn dan ook positief ontvangen, en zijn dan ook ook weer verstuurd naar klanten in heel Nederland tot zelfs in Limburg toe.
Voor meer informatie over deze cursus:
www.talendomein.nl of:
www.talendomein.nl/cdrom/14169.php





Anton Mosselman