Gemeente Tytsjerksteradiel


Contactdagen voor Friesland 2008?

uw bedrijf en de Bedrijven Contactdagen voor Friesland 2008?

Op dinsdag 18 en woensdag 19 maart 2008 worden in het WTC Expo te Leeuwarden de 25 e Bedrijven Contactdagen Friesland (BCD) georganiseerd.

De gemeente Tytsjerksteradiel nodigt u uit om samen met de gemeente deel te nemen aan deze belangrijke ondernemersbeurs. De BCD is de plek waar ondernemers elkaar gedurende twee dagen ontmoeten. Netwerken is niet alleen belangrijk voor het onderhouden van bestaande relaties, maar ook een belangrijke basis voor nieuwe klantcontacten.

Tytsjerksteradiel-plein - ook interessant voor u?

Vorig jaar presenteerden 17 bedrijven zich op een gezamenlijk Tytsjerksteradiel-plein.

Het is de bedoeling dat het bedrijfsleven uit Tytsjerksteradiel en de gemeente zich ook in 2008 weer samen op deze manier presenteren.

Heeft u interesse om in maart samen met collega-ondernemers en de gemeente Tytsjerksteradiel met uw bedrijf op de ondernemersbeurs te staan? Neem dan voor meer informatie contact op met Bauke Jousma van het team Communicatie (0511-460 860). U kunt voor meer informatie ook terecht op de website www.t-diel.nl/bcd2008 . Reageer snel!

De aankleding en verlichting van het plein zijn voor rekening van de gemeente. De stand- en cateringkosten zijn voor rekening van de bedrijven.

Informatieavond woensdag 30 januari

Op woensdagavond 30 januari organiseert de gemeente in samenwerking met de BCD een informatieavond over deelname aan de BCD 2008. Wij nodigen u van harte uit om u te laten informeren over de mogelijkheden. Graag horen wij vóór dinsdag 29 januari of u van plan bent te komen. De avond vindt van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur plaats in het gemeentehuis te Burgum.