Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


* Maart

Prins van Oranje 18 maart 2008 bij congres Publiek Private Samenwerking

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje is dinsdagmiddag 18 maart in Kootwijk aanwezig bij het congres "Alleen ga je sneller, samen kom je verder. De toekomst van PPS bij Gebiedsontwikkeling".

Tijdens dit congres wordt aan de Prins het eerste exemplaar aangeboden van de gelijknamige publicatie, tot stand gebracht door verschillende publieke en private partijen.

Op het terrein van Publiek Private Samenwerking (PPS) is vooral sinds het ontstaan van gebiedsontwikkeling veel veranderd. Om ook in de toekomst PPS succesvol in te zetten bij gebiedsontwikkeling, is door de diverse partijen een aantal nieuwe principes en gezichtspunten geformuleerd. Deze principes en gezichtspunten zijn gebundeld in een boek.

De partners die bij deze publicatie en bij de organisatie van het congres betrokken zijn, zijn het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, Dienst Landelijk Gebied, de VromRaad, de BNG, TU Delft, gebiedsontwikkelaar AM, Rabo Bouwfonds en Deloitte Real Estate Advisory.

13 maart 2008

* © RVD