Royal Haskoning


Royal Haskoning in Bedrijven top 100

13-3-2008

Het personeel van een internationale firma van raadgevende ingenieurs werkt nu ook officieel voor een van de beste bedrijven van het land. Royal Haskoning werd, voor het tweede opeenvolgende jaar, door de werknemers verkozen voor een plaats in de top 100-lijst van Britse bedrijven. Op dezelfde ranglijst staat het bedrijf op de 24ste plaats voor milieubeleid.

Het in Nederland gevestigde, gespecialiseerde architecten-, ingenieurs- en (milieu)adviesbureau liet meer dan 800 bedrijven in een pittige competitie achter zich en verwierf een plaats tussen de elite.

Royal Haskoning werd vooral geroemd om het lage personeelsverloop van slechts 8%, de trainingen, de werkzekerheid, de flexibele condities, de extra's en de gezonde bedrijfsmentaliteit.

Deze onderscheiding, bekend gemaakt in de Sunday Times lijst van `De 100 beste bedrijven om voor te werken', is een geweldige prestatie van het bedrijf.

Moira Froggatt, directeur Human Resources, zegt: "We zijn erg opgetogen over de resultaten. Dit jaar was de concurrentie groter dan ooit, door het toegenomen aantal deelnemende bedrijven. Meer dan 800 bedrijven en meer dan 180.000 mensen hebben aan deze wedstrijd meegedaan. Het is een geweldige opsteker voor iedereen die met het bedrijf te maken heeft. Het feit dat ons eigen personeel gekozen heeft, maakt het nog meer bijzonder."

Henry Rowe, lid van de Raad van Bestuur van Royal Haskoning, voegt hieraan toe: "Bij Royal Haskoning maken we er een erezaak van om onze medewerkers te helpen groeien en in hen te investeren. Prestatie, innovatie en duurzaamheid in alle aspecten van onze business, en dus ook personeelsbeleid, staan bij ons hoog in het vaandel; deze ranglijst laat zien dat onze aanpak vruchten afwerpt."

Meer informatie

Katinka Erkens-Janssen
Katinka Erkens-Janssen
T +31 (0)24 328 49 72
E Katinka Erkens-Janssen

Laura Brewis
Laura Brewis
T +44 (0) 1733 336598
E Laura Brewis