Perot Systems en ChinaSoft van plan mogelijkheden op Chinese markt voor gezondheidszorg te verzilveren

18/03/2008 10:33

PR Newswire

PLANO, Texas, March 18 /PRNewswire/ --
Perot Systems Corporation (NYSE: PER) en ChinaSoft International (HK8216) hebben vandaag aangekondigd dat ze zijn overeengekomen om voor beide partijen interessante mogelijkheden op de Chinese markt voor gezondheidszorg gezamenlijk te ontwikkelen.
"Perot Systems is blij met de mogelijkheid om onze uitgebreide expertise op het gebied van gezondheidszorg-IT in te zetten op de internationale markt, en het is ons streven om onze relatie met ChinaSoft te verdiepen om zo mogelijkheden die bestaan in China te evalueren en te verzilveren," aldus Chuck Lyles, president van de gezondheidszorggroep van Perot Systems. "ChinaSoft International wordt beschouwd als een mogelijkheid voor wereldwijde ondernemingen om toegang tot China te krijgen. We trachten het platform te bouwen voor interactie tussen Chinese en wereldwijde markten. Het is mijn overtuiging dat de overeenkomst tussen Perot Systems en ChinaSoft International de ontwikkeling van beide bedrijven ten goede zal komen", zegt Dr. Chen Yuhong, algemeen directeur van ChinaSoft International.

Over ChinaSoft International
ChinaSoft International Ltd., een op de beurs van Hongkong genoteerde onderneming (HK8216), is een van de grootste in China gevestigde ondernemingen op het gebied van uitbesteding van informatietechnologie en software. Het is de doelstelling van ChinaSoft International Ltd., dat wereldwijd meer dan 4600 werknemers heeft, om het optimale platform te worden voor integratie binnen de sector, interactie tussen China en wereldwijde markten en de toeleveringsketen van talent in China. Meer informatie over ChinaSoft International is te vinden op http://www.icss.com.cn/.

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
PEROT SYSTEMS CORPORATION
Jonathan Moss

+1-972-577-6395
jonathan.moss@ps.net

Yolanda Yin Tel. +86-10-82861666-6265
E-mail yinyp@icss.com.cn
Adres: North Wing 12/F, Raycom Infotech Park Tower C, No.2 Kexueyuan Nanlu Haidian District, Peking 100080, China Over Perot Systems
Perot Systems is een wereldwijde leverancier van zakelijke oplossingen en diensten op het gebied van informatietechnologie. Met behulp van zijn flexibele en op samenwerking gerichte aanpak integreert Perot Systems de in het hele bedrijf aanwezige expertise om zo op maat gemaakte oplossingen aan te bieden waarmee klanten hun groei kunnen versnellen, operaties kunnen stroomlijnen en meerwaarde voor klanten kunnen creëren. Perot Systems, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Plano, Texas, heeft voor 2007 een omzet van US$ 2,6 miljard gemeld. Het bedrijf heeft meer dan 23.000 medewerkers in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië in dienst. Meer informatie over Perot Systems is te vinden op http://www.perotsystems.com/.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte beweringen die onderhevig zijn aan bekende en onbekende risico's en onzekerheden die tot gevolg kunnen hebben dat werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van resultaten die zijn vermeld of geïmpliceerd in dergelijke beweringen. Voor factoren die onze bedrijfsresultaten kunnen beïnvloeden en tot gevolg kunnen hebben dat werkelijke resultaten wezenlijk verschillen, verwijzen we u graag naar formulier 10-K in ons jaarverslag voor het fiscale jaar dat afliep op 31 december 2007, zoals dit is ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Dit formulier is beschikbaar via http://www.sec.gov, en herzien in ons kwartaalverslag op formulier 10-Q, ingediend na eerdergenoemd formulier 10-K, voor meer informatie wat betreft risicofactoren. We hebben geen verantwoordelijk voor- of verplichting tot het herzien van toekomstgerichte beweringen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of andere zaken.

Website: http://www.perotsystems.com
http://www.icss.com.cn
Jonathan Moss van Perot Systems Corporation, +1-972-577-6395, jonathan.moss@ps.net; of Yolanda Yin van ChinaSoft International, +86-10-82861666-6265, yinyp@icss.com.cn