Politie Drenthe

Auto rijdt meisje aan

Politie zoekt getuigen

Emmen, 18-03-2008 o Heeft u zaterdagmiddag op de Weerdingerstraat gezien dat een rode auto een meisje aanreed op het zebradpad, dan zijn wij op zoek naar u

De politie is op zoek naar mensen die afgelopen zaterdag getuigen zijn geweest van het volgende voorval. Op het zebrapad over de Weerdingestraat (tussen de rotonde en de Meerstraat) stak rond 16.30 uur een 15-jarig meisje de weg over met aan haar hand een fiets. Een rode auto, met de zijramen afgeplakt met donkerkleurig folie stopte voor het zebrapad. Het meisje stak over, toen zij halverwege was trok de auto met gierende banden op en raakte daarbij het meisje. Zij kwam hierdoor ten val. De bestuurder had het raam geopend en riep het meisje iets toe. Daarop is de auto doorgereden. Het meisje is direct bijgestaan door een stel (naar schatting tussen de 40 en 50 jaar oud).

De politie wil graag in contact komen met deze twee mensen, of met anderen die dit voorval hebben zien gebeuren. U kunt contact met de politie opnemen via 0900-8844. Hebt u informatie die van belang kan zijn en wilt dit anoniem kwijt aan de politie, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.(08-120155)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u contact met de dienstdoende persvoorlichter, dan kunt u bellen met Dana Kragten, telefoon 0592 45 1280.