Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Beltrum - Automobiliste gewond                            |
Een 26-jarige automobilist uit Groenlo raakte maandag 17 maart ernstig gewond na een aanrijding in Beltrum. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 16.10 uur op de Ruurloseweg. De automobiliste reed over de Ruurloseweg vanaf Ruurlo in de richting van Groenlo. Uit tegenovergestelde richting kwam een 25-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zutphen rijden. Door onbekende oorzaak kwam de vrouw plotseling op de andere weghelft terecht. De vrachtwagenchauffeur kon haar niet meer ontwijken met een aanrijding als gevolg. De vrouw moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. De traumaheli kwam te plaatse en de arts hiervan werd ingezet bij het stabiliseren van het slachtoffer. De Groenlose werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is enkele uren afgesloten geweest.

|     |Doetinchem - Automobilist onder invloed alcohol           |
Een 34-jarige automobilist uit Doetinchem bleek in de nacht van maandag op dinsdag 18 maart bij een politiecontrole onder invloed van alcohol. De man kreeg een boete.

De automobilist werd rond 00.05 uur gecontroleerd op de JF Kennedylaan in Doetinchem en bleek onder invloed. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 0,6 prom. en kreeg een boete en een rijverbod.

|     |Groenlo - Diefstal auto                                   |
Een 21-jarige inwoonster uit Groenlo heeft aangifte gedaan bij de politie van diefstal van haar auto.

De auto, een witte VW polo met kenteken YP-75-DF, werd maandag 17 maart weggenomen tussen 09.30 en 16.00 uur vanaf de Steenbraakweg. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd als zijnde gestolen.

Rectificatie bericht (zie berichten maandag 17 maart)

Een 73-jarige inwoonster uit Beek (gemeente Montferland) heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van haar auto.

De auto, geparkeerd op de parkeerplaats tegenover de Pater Gerritsenstraat in Beek, werd zondag 16 maart weggenomen tussen 20.00 en 23.00 uur. Het gaat om een grijze Suzuki Alto met het kenteken FS-TZ-99. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd als zijnde gestolen.

Het kenteken is niet juist in dit bericht. Moet zijn FS-TZ-66.

EINDE BERICHTEN

telefoon 055 - 5486052

---- --