Tweetal inbraken bij bedrijven

Wanneperveen, 18-03-2008

In de nacht van zondag 16 op maandag 17 maart werd bij een tweetal bedrijven aan de Veneweg ingebroken. Eerder meldde de politie al de inbraak waarbij o.a. geld en papieren werden weggenomen (zie onderstaand persbericht). Later bleek dat er ook was ingebroken in een naastgelegen pand. Daar wordt in ieder geval een geldbedrag vermist. De vermoedelijke vluchtauto van de dader(s) werd later die morgen aangetroffen op de Plaatskamp in Dalfsen. Het voertuig, een zwarte VW Golf, bleek ruim een week eerder te zijn gestolen in Friesland. De dader(s) zijn nog spoorloos.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze inbraken en van het achterlaten van de auto. Mocht u maandagochtend 17 maart iets hebben gezien of gehoord dat verband kan houden met deze zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Eerder verschenen persbericht:

Inbraak in pand

Wanneperveen - Maandagochtend 17 maart is even na 03.00 uur ingebroken bij een pand aan de Veneweg. Men wist binnen te komen door deuren open te breken. Het pand is doorzocht en vermoedelijk zijn er diverse goederen (waaronder geld en papieren) weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.