AutoRai

Twintig dealers Hyundai gelauwerd

(3/18/2008)
Hyundai heeft deze week op een feestelijke bijeenkomst in Slot Zeist de Excellent Dealers voor 2008 bekendgemaakt. Maar liefst 20 dealers sleepten de felbegeerde titel in de wacht. Ze voldoen allemaal aan de strengste eisen van dit hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie.

Hyundai ligt uitstekend op koers. Het succesvolle merk behoort nu al weer vijf jaar onafgebroken bij de succesvolste en beste verkopende automerken in Nederland. De nieuwe Hyundai i30 en Hyundai i30 CW zijn erg succesvol en ook de nieuwe Hyundai H300 bestelwagen en de kersverse Hyundai i10 zijn zeer populair. Hyundai profileert zich bovendien steeds nadrukkelijker als een âgroenâ en innovatief automerk, dat met uitgekiende sterke en zuinige motoren en met modellen die speciaal op de wensen van de Europese klant zijn afgestemd, een constant hoge kwaliteit levert.

Niet alleen levert Hyundai populaire autoâs. Hyundai maakt ook steeds nadrukkelijker naam als organisatie met een uitstekende en servicegerichte dealerorganisatie. Hyundai is een succesmerk en daaraan leveren alle dealers een bijdrage. Vanzelfsprekend worden de dealers die het best presteerden door Hyundai-importeur Greenib Car extra in het zonnetje gezet. Hyundai reikt al vele jaren de Excellent Dealer Awards uit. Deze week werden tijdens een feestelijke bijeenkomst in Slot Zeist 20 Excellent Dealers gelauwerd.

Ieder jaar beloont importeur Greenib Car de dealers die zeer goede verkoopresultaten combineren met een grote klanttevredenheid met de Excellent Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren in de verkoop van autoâs, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten, ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse dealers bewijzen dat het programma waardevol is voor het nóg verder verbeteren van het kwaliteits- en serviceniveau van de Hyundai-dealerorganisatie.

In totaal hebben 20 Hyundai-dealers de felbegeerde titel in de wacht gesleept. Deze dealers leveren constante, goede prestaties op het gebied van klanttevredenheid en service en hebben daarmee de Hyundai Excellent Dealer Award 2008 dubbel en dwars verdiend.

De Hyundai Excellent Dealers van 2008 zijn:

Autobedrijf Dirk Barten in Amsterdam, Autobedrijf Deinum b.v. in Blerick/Venlo, Autobedrijf J. Landegent in Burgh-Haamstede, A.C.D. Auto Centrum Delftstreken in Delft, Autobedrijf Bartelen in Fijnaart, Automobielbedrijf Poelenburg in Heemskerk, Autobedrijf Van Osta in Roosendaal, Herwers Hyundai in Zutphen, Auto Smeeing in Amersfoort, Hyundai Noteboom Rotterdam in Barendrecht, Hyundai Van Berkel in Den Bosch, HDMG Hyundai in Eindhoven, Fakkert Hoorn in Zwaag, Het Autohuis MIDO in Doetinchem, Welling in Heerlen, Dijksman Automobielbedrijven in Katwijk, Autobedrijf Van Hoegee in Veenendaal, Autobedrijf Van der Heijden in Volkel/Uden, Van der Wouw Hyundai in Waalwijk en Garagebedrijf W. van Trigt in Zuidland.