Gemeente Oirschot

Inspraak correctie Reconstructieplan

Enkele belanghebbenden hebben een procedure bij de Raad van State aangespannen tegen de reconstructieplannen zoals in 2005 vastgesteld. De uitspraak van de Raad van State hierop, geeft aanleiding om de reconstructieplannen te corrigeren.

Dat heeft geleid tot een aangepast Ontwerp correctieve herziening reconstructieplan voor elk reconstructiegebied afzonderlijk. Hierop kan iedereen in de periode van 18 februari 2008 t/m 31 maart 2008 zijn of haar zienswijze geven (inspraak). Dit kan in algemene zin of per afzonderlijk reconstructiegebied. Gedeputeerde Staten zullen op basis van de inspraak komen met een definitief voorstel aan Provinciale Staten voor de correctieve herziening van de reconstructieplannen. Dit is gepland voor juni 2008.

De herziene plannen liggen ter inzage op het gemeentehuis, in de bibliotheek Oirschot en de Provinciale bibliotheek. U kunt ze ook vinden op www.brabant.nl. Op de homepage staat een knop Inspraak reconstructie.

U kunt uw inspraakreactie indienen:

1. door een brief te sturen aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 19151, 5200 MC Den Bosch onder vermelding van "Inspraak correctieve herziening reconstructieplannen";

2. telefonisch van maandag tot en met donderdag van 09.30-11.00 uur, telefoon 073-6808532;

3. Via een formulier op de website dat u bij een beschrijving van de correctie vindt.