RTL Group


1,2 miljoen kijkers beleven oer-hollandse avond met Linda de Mol in RTL 4-familieshow 'Ik Hou Van Holland'

TV-kijkend Nederland heeft Lindas nieuwe programma zonder twijfel in de armen gesloten gisterenavond. De eerste aflevering van de gezellige, eigentijdse RTL 4-familiespelshow Ik Hou Van Holland trok ruim 1,2 miljoen kijkers. De kijkers geven hiermee duidelijk aan dat er steeds meer behoefte is aan vrolijke, positieve televisie en daar speelt Linda de Mol met haar teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge precies op in. "RTL4 moet op de zaterdagavond een feestje voor de hele familie zijn. Met Linda, Beau, Jeroen en het nieuwe format is dat gelukt en dat is goed voor RTL 4", aldus Erland Galjaard, Programma Directeur van RTL 4.

Het team van Beau met daarin Vivienne van den assem, Richard Witschge en Jan Vayne ging gisteren de strijd aan met het team van Jeroen van Koningsbrugge die Kim-Lian van der Meij, Wilfred Genee en Winston Gerschtanowitz aan zijn zijde had. In sneltreinvaart werd elk viertal flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes.

Aanstaande zaterdag ontvangen Linda, Jeroen en Beau in de tweede aflevering van Ik Hou Van Holland Rick Brandsteder, Sophie Hilbrand, Angela Groothuizen, Do, Katja Schuurman en Kluun.

Op naar het volgende gezellige avondje quizzen met de hele familie.

Uitzending Ik Hou Van Holland: zaterdag 15 maart, tussen 20.00 en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: rtl.nl/ikhouvanholland

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.