RTL Group

Discussies rondom werk, loopbaan en arbeidsmarkt in 'Studio E&W' bij RTL Z

Nieuw debatprogramma met focus op bedrijvig Nederland

In het nieuwe debatprogramma Studio E&W, dat vanaf maandag 17 maart bij RTL Z te zien is, voeren arbeidsmarktspecialisten Eric Bremer en Loek Wijchers wekelijks met drie gasten een pittige discussie over werk, loopbaan en arbeidsmarkt. Voor deze discussies komt er telkens een specifieke stelling met betrekking tot de arbeidsmarkt op tafel. Na de tv-uitzending zetten de deelnemers de discussie informeel voort op studioew.nl.

Voorbeelden van stellingen die mogelijk de revue passeren zijn: nieuwe ontwikkelingen in management is een herhaling van zetten, regionale zorginstellingen lopen voorop in innovatie of bedrijven betekenen veel voor het onderwijs. De gasten die bij Bremer en Wijchers aanschuiven en het gesprek aangaan, zijn succesvolle ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, jonge starters of net afgestudeerden en vertegenwoordigers van de overheid of overheidsgerelateerde organisaties.

Studio E&W is ontwikkeld vanuit de gedachte dat er op televisie te weinig aandacht wordt gegeven aan wat zich afspeelt op en rond de arbeidsmarkt. Eric Bremer en Loek Wijchers hebben ieder langjarige ervaring met advisering op arbeidsmarktterreinen en de ontwikkeling van instrumenten daarvoor.

Uitzending: RTL Z bij RTL 7, wekelijks, vanaf maandag 17 maart om 15.20 uur en vervolgens binnen de carrousel van RTL Z van die week.

Website: studioew.nl (vanaf maandag 17 maart actief)
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.