Nederlands grootste designbureau breidt uit

18/03/2008 14:47

VanBerlo Eindhoven

Nederlands grootste designbureau breidt uit
VanBerlo neemt Kooymans Industrieel Ontwerp over.

Kooymans Industrieel Ontwerp is per maart 2008 overgenomen door VanBerlo strategy & design. Met de komst van zes 'nieuwe' werknemers groeit VanBerlo in capaciteit en haalt daarnaast specifieke kennis in huis op het gebied van mobiliteit en professionele machines, openbaar vervoer en openbare ruimte.

Win-win
Voor VanBerlo een unieke kans om de huidige werkdomeinen waar binnen het bureau opereert te versterken en uit te breiden. Voor Kooymans Industrieel Ontwerp de mogelijkheid zich aan te sluiten bij Nederlands grootste designbureau met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Munchen en Beijing. Het volledige portfolio van Kooymans wordt door VanBerlo overgenomen evenals het voltallige personeel. Het samengaan met VanBerlo kwam voor beide partijen op het juiste moment en met name de flexibele overname van het huidige Kooymans personeel zorgde voor de juiste oplossing.

Nieuwe uitdaging
De mogelijkheid voor de overname ontstond doordat Ton Kooymans - oprichter en eigenaar van Kooymans Industrieel Ontwerp - aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heeft hij gevonden in het initiëren, ontwikkelen en realiseren van eigen producten en projecten. Ton Kooymans blijft in de hoedanigheid van business innovator twee dagen verbonden aan VanBerlo. De resterende tijd gaat hij besteden aan het ontwikkelen van eigen producten onder andere in derde wereld landen.

Alle Kooymans werknemers zijn vanaf 10 maart 2008 werkzaam op het VanBerlo hoofdkantoor aan de Beemdstraat in Eindhoven. Voor meer informatie over VanBerlo en/of de overname kunt u contact opnemen met Bas Berkhout op 040 292 90 92 of terecht op www.vanberlo.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vanberlo.nl/