Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout 18-03

OOSTERHOUT NB, 18 maart 2008

Twee verdachten van woninginbraak Kaatsheuvel aangehouden

KAATSHEUVEL: De politie heeft zondag en maandag twee verdachten van een woninginbraak aangehouden. Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Kaatsheuvel. Vrijdagavond werd kort na 23.00 uur ingebroken in een woning aan de Oude Vaert en een getuige zag twee mannen met ondere andere een lcd-tv lopen door een brandgang. Het tweetal stapte vervolgens in een auto die kwam aanrijden. De getuige was zo attent het kenteken van de auto te noteren en de politie te bellen. Uit het daaropvolgende onderzoek kwam het tweetal naar voren. De twee zijn in verzekering gesteld, de identiteit van een derde verdachte is bekend.

Dongenaar (34) gearresteerd na vondt hennepkwekerij in bedrijfspand

HULTEN: Een 34-jarige inwoner van Dongen is maandagavond kort voor 23.00 uur aangehouden op de Rijksweg. De politie ontving een uurtje daarvoor een melding van een getuige die schoten had gehoord nabij een bedrijfspand aan de Rijksweg. Toen agenten ter plaatse kwamen en een onderzoek instelden, ontdekten ze een hennepekwekerij in het pand. Er werd 472 hennepplanten aangetroffen, die samen met de benodigde apparatuur in beslag is genomen en vernietigd. De 34-jarige verdachte huurt het pand waarin de kwekerij werd aangetroffen.

Man vernielt ruiten en deur van woning Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie heeft dinsdagmorgen even na 02.30 uur een 42-jarige inwoner van Kaatsheuvel aangehouden. De man vernielde in de woning van zijn moeder enkele ruiten en een deur. De verdachte was boos omdat hij niet bij zijn geld kon dat in de woning lag. Hij ging daarna door het lint en richtte de vernielingen aan. Daarop belde zijn moeder de politie. De man is meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul