Politie Zuid-Holland-Zuid

18/03 Hoeksche Waard

Dordrecht, 18-03-2008

DE HELFT TE SNEL
KLAASWAAL De helft van de gecontroleerde bestuurders op de Oud-Cromstrijensedijk heeft te snel gereden. Op maandagavond werden tussen 18.45 en 20.10 uur 132 bestuurders gecontroleerd. 65 bestuurders reden te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/uur waar 60 km/uur is toegestaan

DRUGS
OUD-BEIJERLAND Politiemensen hebben drie inzittenden van een auto aangehouden in de Graaf van Egmondstraat. Bij de politie kwam op maandagmiddag 17 maart 2008 een melding dat er mogelijk drugs verhandeld werd vanuit een auto. De politiemensen vonden inderdaad wat softdrugs in de auto, ongeveer 10 gram hasj en 10 gram weed. Ze hielden een 20-jarige man uit Strijen hiervoor aan. Twee andere jongens van 15 en 16 jaar uit Rotterdam en Strijensas die ook in de auto zaten, gingen mee naar het politiebureau omdat ze zich niet konden identificeren. De aangehouden 20-jarige man kreeg een transactie in overleg met het Openbaar Ministerie van 100 euro en betaalde deze.

HUISELIJK GEWELD
PUTTERSHOEK - De politie heeft in de nacht van maandag 17 maart op dinsdag 18 maart een 41-jarige man uit Puttershoek aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Hij zou haar hebben mishandeld na een woordenwisseling. De politie werd gebeld die de man insloot. Het slachtoffer liep diverse verwondingen over haar gehele lichaam op. Zij heeft aangifte gedaan.