Nieuwe FlitsPoetser XL voor tieners en volwassenen


APELDOORN, 20080318 -- We poetsen te weinig en te kort. En dat terwijl we weten dat een goede mondverzorging bijdraagt tot een flitsend en gezond gebit. Om het poetsen weer leuk te maken, introduceerde DaDa Kids met veel succes al de FlitsPoetser voor kinderen vanaf drie jaar. Nu is er naast de enige én echte FlitsPoetser ook een grotere variant, speciaal voor tieners en volwassenen; de FlitsPoetser XL. Beide varianten zijn tijdelijk verkrijgbaar als oranje 'limited edition'.

Twee minuten poetsen!
De FlitsPoetser XL helpt tieners en hun ouders op een bewuste manier met het gebit om te gaan door het poetsen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met één druk op de onderkant van de steel gaat een geïntegreerd lampje opvallend knipperen. En... dat twee minuten lang. Op deze manier blijf je vanzelf poetsen totdat de knipperfunctie uitgaat. Precies de tijd die je nodig hebt om het gebit een grondige poetsbeurt te geven. Minimaal twee keer per dag!

Niet hard, maar zacht
Een goede tandenborstel is natuurlijk van belang bij het poetsen. De FlitsPoetser XL voldoet aan alle voorwaarden. Zo zijn de haren niet te hard. Een `harde' tandenborstel is af te raden omdat het slecht is voor het tandvlees. Met een `zachte' masseer je het tandvlees en worden tanden en kiezen goed gereinigd. Verder is de FlitsPoetser XL voorzien van een ovale en niet te grote borstelkop zodat ook ver achter in de mond goed gepoetst kan worden. Een juiste grip maakt de tandenborstel makkelijk hanteerbaar voor zowel tieners als volwassenen en zorgt voor optimaal poetsgemak.

Tandartsbezoek
Naast goed poetsen is het ook van belang om regelmatig de tandarts te bezoeken. Ga daarom 1 à 2 keer per jaar naar de tandarts voor controle. Helaas is dit nog lang niet voor iedereen van toepassing. Zo gaat één op de drie kinderen niet of te weinig naar de tandarts. Vooral de ouders zijn hier de oorzaak van. Want... als de ouders niet naar de tandarts gaan, komen de kinderen ook niet. En dat terwijl kinderen tot 18 jaar gratis zijn (mee)verzekerd voor tandartskosten.

Prijs en verkrijgbaarheid
De FlitsPoetser XL is verkrijgbaar via de webwinkel van DaDa Kids én bij de betere drogist in zes verschillende vrolijke kleuren (rood, blauw, groen, geel, roze en transparant) voor een prijs van EUR 2,99. Meer (verkoop)informatie over de FlitsPoetser XL kan de consument vinden op www.dadakids.nl.

Flitspoetser goes ORANGE!
Met het oog op naderende Oranje evenementen, het EK-Voetbal en de Olympische Spelen, om er maar een paar te noemen, zijn de Flitspoetser en de Flitspoetser XL nu ook in een bijzondere oranje `limited edition' verkrijgbaar.

DaDa Kids
DaDa Kids houdt zich bezig met de (belevings)wereld van kinderen en ouders. Het bedrijf richt zich op de distributie, marketing en verkoop van unieke en stijlvolle producten en toepassingen waaronder ook het exclusieve WallCandy(TM) (zelfklevende én herbruikbare muurdecoraties).