Gemeente Boxtel

Green Drinks Boxtel

Op dinsdag 18 maart vindt er een Green Drinks bijeenkomst plaats in het eco-café van De Kleine Aarde aan Het Klaverblad. De Green Drinks-avonden staan in het teken van netwerken, leren van elkaar, inspiratie opdoen en genieten. Het zijn bijeenkomsten voor mensen die zich bezighouden met of zich betrokken voelen bij duurzame ontwikkeling. U bent welkom vanaf 20.30 uur.



Om 21.00 uur starten we met een "Loesjeachtige-workshop". Het thema voor de workshop is Feels Like Home: leuke oneliners bedenken om duurzaamheid bij de gemiddelde consument op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Als u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden bij Huibert Boer, via e-mail: huibertboer@wanadoo.nl. Nadere informatie over Green Drinks is te vinden op www.greendrinks.org.

Feels Like Home Deze bijeenkomst is een van de inleidende activiteiten in het kader van Feels Like Home. Doel van deze activiteiten is ontmoetingsplekken te creëren waar burgers en bedrijven ontvankelijk zijn voor de 3 thema's Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa. In het weekend van 18 t/m 20 april 2008 vindt het Feels Like Home Lentefestival plaats in en om De Kleine Aarde met activiteiten voor iedereen.

13-03-2008
---