IntelliStorage bedient Nederlandse AV-branche met Tiger Technology


NAARDEN, 20080318 -- IntelliStorage, storage-integrator uit Naarden, heeft een partnership gesloten met Tiger Technology, ontwikkelaar van high performance SAN Management software. De producten MetaSAN, MetaLan en StoneGate van Tiger Technology worden voornamelijk ingezet door professionals in de AV-branche voor snelle en gelijktijdige toegang tot en uitwisseling van opgeslagen digitale datafiles. IntelliStorage biedt dankzij de partnerovereenkomst consultancy, implementatie en support van de file sharing management software van Tiger Technology. Daarnaast kunnen de producten van Tiger Technology naadloos worden gecombineerd met andere storageoplossingen die IntelliStorage levert, zoals HDS, Netapp, InforTrend en Nexsan.

IntelliStorage en Tiger Technology tonen gezamenlijk hun oplossingen tijdens de AV Manifestatie 2008 op 21 en 22 mei in Studio 22 te Hilversum.

Het belangrijkste product van Tiger Technology is MetaSan. Gebruikers die opgesplitst zijn in verschillende werkgroepen en hoge eisen stellen aan bandbreedte zetten MetaSan in om gelijktijdig toegang tot gedeelde datafiles te krijgen. Zo hebben film en video editors en andere creatieve professionals tegelijkertijd toegang tot datafiles zoals video- en audiobestanden. Het is daardoor mogelijk dat meerdere editors bijvoorbeeld ruwe opnames gelijktijdig monteren op verschillende montagesystemen.

David Pollock, Director of Sales bij Tiger Technology: "Onze klanten vertrouwen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op kwalitatieve storageoplossingen. Onze software integreert met zeer complexe systemen en daarom hebben wij partners nodig die de expertise in huis hebben om deze complexe integraties te promoten, ontwikkelen, implementeren en te ondersteunen. IntelliStorage heeft bewezen over deze expertise te beschikken en daarnaast heeft zij sterke banden met andere partijen uit de industrie. Zij is een betrouwbare partner voor Tiger Technology in Nederland."

Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage: "De audio- en videobranche is bij uitstek gebaat bij storagesystemen omdat zij te maken heeft met zeer veel materiaal dat wordt opgeslagen op disk. Door de prijsstelling van Tiger Technology is het product niet alleen voorbehouden aan de grotere producenten maar ook geschikt voor middelgrote en kleine organisaties uit de multimedia-industrie. Het partnership met Tiger Technologies biedt ons de mogelijkheid om tegen zeer gunstige tarieven een uitgebreide storagearchitectuur te bouwen."





Ingezonden persbericht