Gemeente Papendrecht

13 maart 2008

Ontmoeting met de Papendrechtse politiek op 18 maart

Papendrechters hebben tijdens de jaarlijkse ontmoeting met de lokale politiek gelegenheid de volksvertegenwoordigers alles te vragen wat ze altijd al hadden willen weten. Net als vorig jaar leidt politiek journaliste Wouke van Scherrenburg de discussie op dinsdag 18 maart vanaf 19.30 uur in het Golden Tulip Hotel aan de Lange Tiendweg.

'Die politici, ze doen maar!' Meestal zijn politici onderwerp van gesprek. Dinsdag 18 maart is de gelegenheid om mèt hen van gedachten te wisselen. Vorig jaar zorgde de discussie in een Lagerhuis-achtige opstelling voor prikkelende vragen en discussies. Ook dit jaar zal Van Scherrenburg niet schromen de discussie te stimuleren en wanneer noodzakelijk brutale vragen te stellen.
Vanaf 19.00 uur staan in het hotel koffie en thee klaar, rond 20.00 uur start de eerste discussieronde, na de pauze volgt rond 21.15 uur de tweede discussieronde.

Techniekconferentie Drechtsteden
De Drechtsteden werken hard aan versterking van hun economische positie. Een van de activiteiten om daaraan invulling te geven is een techniekconferentie op donderdag 27 maart op het Leerpark in Dordrecht.
Doel van de conferentie is de afstemming tussen onderwijs en bedrijfspraktijk verder te versterken. Dit is een initiatief van Bureau Kis-D (Kennisinfrastructuur Drechtsteden) in samenwerking met het LOC West-Alblasserwaard.
Deelnemers aan de conferentie, vooral bedoeld voor docenten en management van het onderwijs, bedrijven en lokale en regionale overheden, krijgen naast een totaaloverzicht van het techniekonderwijs acht voorbeelden te zien van zogenoemde âEUR~best practicesâEUR(TM). Rob Creemers, trendwatcher op het gebied van ICT, gunt de aanwezigen verder een boeiende blik op de laatste ontwikkelingen en de verre toekomst.

----------------